
חדשות סרוגים31.03.20 11:06 ו' בניסן תשפ

באדיבות דוברות משרד הבריאות
במסגרת העבודה המשותפת של חמ"ל הרכש האחוד של משרד הבריאות, משרד ראש הממשלה, המוסד, משרד הביטחון וצהל. הגיעו הבוקר (שלישי) 27 מכונות הנשמה ראשונות לישראל וכן 8 מיליון מסכות.
שר הביטחון נפתלי בנט כתב בפייסבוק: "הגיעו היום 27 מכונות הנשמה ראשונות ו8 מיליון מסכות לישראל. נמשיך כך!"
שתי נפטרות נוספות מקורונה העלו היום את המספר ל17 בני אדם שמצאו את מותם כתוצאה מהמחלה. תמר פרץ לוי, תושבת לוד היא הנפטרת ה-17 כתוצאה מהידבקות בנגיף הקורונה. פרץ-לוי, תושבת לוד בת 49, היא הקורבן הצעיר עד כה שנפטר מהמחלה.
היא הותירה אחריה שני תאומים כבני 4 שאביהם מת מדום לב מיד לאחר לידתם.
ראש העיר לוד, יאיר רביבו, ספד לה וכתב: :ברוך דיין האמת, איזה בוקר עצוב. תושבת העיר שלנו, תמר פרץ לוי הלכה הלילה לעולמה מהמחלה הארורה של הקורונה".
משרד הבריאות פרסם הבוקר (שלישי) את העדכון של מספר נדבקי הקורונה בישראל. על פי העדכון בישראל ישנם 4,831 בני אדם נדבקו בנגיף, מתוכם 83 במצב קשה. מתוך החולים שמצבם מוגדר קשה ישנם 69 מונשמים.
בנוסף, מצבם של 4,473 מוגדר קל, ושל 95 מוגדר בינוני. עד כה החלימו 163 חולים.
נושאים קשורים
"הקורונה הרסה לי את החיים, מקווים למצוא כליה" – קול חי
בעידן הביומטרי והבינה המלאכותית – דרכונים מנייר עשויים להיעלם – TheMarker
סמנכ"לית בטיב טעם: "הגיוס הפך למורכב, ומפוטרי ההייטק לא יגיעו"